Hoppa till innehåll

Intensivvård

Övrigt

60 poäng

INTENSIVVÅRD

24 veckor, distans, deltid 50%, start november 2022

Kursen ges på 24 veckor och riktar sig till dig som är yrkesverksam inom vård, omsorg eller motsvarande och vill kompetensutvecklas inom intensivvård. 

OM UTBILDNINGEN

Kursen är till för dig som vill få kompetens och grundläggande kunskap inom intensivvård utifrån undersköterskans yrkesroll. I kursen får du fördjupa dig i omvårdnad och övervakning av svårt sjuka patienter. Kursen ger dig kunskap i att kontrollera, bedöma och värdera vitala parametrar och symptom med hjälp av medicinteknisk apparatur utifrån olika bedömningsinstrument. I kursen får du också lära dig om riskförebyggande och personcentrerat arbete samt kommunikation, kommunikationsmodeller och teamarbete.

UNDERVISNING OCH STUDIEUPPLÄGG

Kursen är digital och bedrivs på deltid under perioden 7 november 2022 till 21 april 2023. Den har ett flexibelt upplägg för att du i hög utsträckning ska kunna kombinera studierna med ditt arbete och ta del av undervisningen när det passar dig.

Undervisningen består av inspelade föreläsningar, gruppdiskussioner, instuderingsmaterial och inlämningsuppgifter. Frivilliga handledningstillfällen erbjuds kontinuerligt under kursen i syfte att ge stöd, fördjupning och reflektion.

Vissa torsdagar har obligatoriska digitala träffar vilket kommer att framgå av studieplaneringen. Mer information kommer till dig som blir antagen.

Förkunskapskrav

FÖRKUNSKAPSKRAV

För att kunna bli antagen till kursen måste du uppfylla följande:

ANSÖKAN

 

KONTAKTPERSON FÖR UTBILDNINGEN: 


Sabina Machon
Utbildningsledare
sabina.machon@educ.goteborg.se
0737 – 09 63 02
 
Reception
031 – 367 31 00

Ämnes-/kursplan

VVO01H20

Anmälningskod

YKIVA22

Skolform

Yrkeshögskoleutbildning

1 Start

  1. Kursstart 3531934

    Startdatum
    Ansökan stänger
    Slutdatum
    Antagningsbesked